Activiteiten


Nieuwbouw

Het bouwen van een eigen huis is prachtig maar tegelijkertijd een intensief traject. Voorafgaand aan de bouw dienen veel keuzes en beslissingen te worden genomen. Met onze kennis en ervaring denken wij graag met u mee bij het maken van deze keuzes. We begeleiden en ontzorgen u gedurende het gehele bouwtraject.


Verbouw

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw verbouwing te begeleiden en te realiseren. Verbouwen start bij ons altijd met het in kaart brengen van uw wensen. Daarbij denken we graag met u mee en adviseren we u over de mogelijkheden. Na een ontwerp en uitwerking brengen we een vrijblijvende en gespecificeerde offerte uit.


Renovatie

Renovatie van een bestaand pand of woonhuis vraagt om een gedegen aanpak en specialistische kennis. Ieder gebouw is uniek, daarom is elke opdracht dan ook maatwerk. We starten met een uitgebreid bezoek, waarbij goed wordt gekeken wat er nodig is om het bouwwerk in stand te houden of terug te brengen in de oorspronkelijke staat.


Kleinbouw

Naast nieuwbouw projecten kunt U bij ons ook terecht voor de kleinere projecten als bijvoorbeeld een badkamer of veranda. Wat voor ons een klein project is, kan voor U aanvoelen als een grote klus. We begeleiden u dan ook van begin van tot eind. Daarnaast proberen we stof, lawaai en andere ongemakken tot een minimum te beperken.


Utiliteitsbouw

Heeft u als ondernemer meer ruimte nodig om verder te kunnen groeien? Of heeft u nog geen eigen pand en wilt u daarom een bedrijfspand laten bouwen? Met bijna 25 jaar ervaring begeleiden wij u vanaf het eerste ontwerp tot en met oplevering van uw bedrijfshal.


Duurzaamheid

In de tegenwoordige tijd worden de kosten voor energie alsmaar hoger. Energiebronnen worden schaarser. Wij denken dan ook graag met u mee in mogelijkheden om energie te kunnen besparen. Een bestaande of nieuwbouwwoning kan op verschillende manieren energiezuiniger en daarmee duurzamer worden gemaakt.

Woningborg

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. Deze vereniging is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste werkgeversorganisatie in de bouw.

Bouwend Nederland

Wij zijn aangesloten bij Woningborg. Woningborg biedt bouwondernemers en kopers in Nederland zekerheid bij het verwezenlijken van de nieuwbouw of verbouw van woningen.